Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
SUPER DIS KONCEPT
Naša mreža SUPER DIS predstavlja koncept marketa manjeg formata koje odlikuje veoma bogat asortiman od preko 5.000 artikala i moderan, prijatan i funkcionalan ambijent, u potpunosti prilagođen savremenim potrebama naših potrošača.
Kako bismo postali vaš prvi izbor i omiljeni „market u kraju“, pored toga što smo vam  ponudili široku paletu raznovrsnih proizvoda, uložili smo i veliki trud kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta usluge.
Prateći aktuelne trendove u maloprodaji, osluškujući potrebe i zahteve tržišta, kreirali smo koncept koji spaja unapređenu ponudu, pristupačnost lokacije i bržu i efikasniju uslugu, pružajući našim potrošačima priliku da u super kupovini uživaju svakog dana.
Do sada smo otvorili 20 marketa širom Srbije, a u planu je dalje širenje mreže.
Za sada, SUPER DIS možete posetiti u Aleksandrovcu, Ivanjici, Krnjevu, Savanovcu, Leštanima, Staroj Pazovi, Dolovu, Ćupriji, Arilju, Beloj Crkvi, Gaju, Banatskom Karlovcu, Mirijevu, Paliluli i Zvezdari u Beogradu, Batočini, Velikom Orašju, Knjaževcu, Lozoviku a odnedavno i u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.
Super Dis otvaranje marketa
SUPER DIS OTVARANJE U GAJU!
SUPER DIS novosti
SUPER DIS OD DANAS I U BANATSKOM KARLOVCU!
22.09.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U GAJU!
23.07.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U BELOJ CRKVI!
10.06.2021.