Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
Kompanija DIS je 30. oktobra 2008. godine na tržište plasirala prve artikle iz široke palete proizvoda DIS-ove robne marke DOBRO. Prvi DOBRO artikli ponuđeni kupcima su bili brašno, šećer, kornišoni, ajvar, feferoni, pasulj i tečnost za sudove.
 
Pre više od deset godina poželeli smo da stvorimo nešto lepo i stvarno DOBRO u DIS-u. Da napišemo novo poglavlje našeg poslovanja i našim kupcima ponudimo DOBRO proizvode koji će im omogućiti zaista dobru kupovinu.
Priču naše privatne robne marke smo započeli sa svega nekoliko artikala. Ipak, uvereni da se dobro dobrim vraća, tokom poslednje decenije smo intenzivno radili na širenju mreža dobrih dobavljača, saradnika i priozvoda, takvih da ih s ponosom možemo uvrstiti u našu DOBRO porodicu. Danas DOBRO broji više od 700 proizvoda, koji svakodnevno usrećuju i hrane ljude širom naše zemlje.
 
Plan kompanije DIS je da se u narednom periodu broj proizvoda DOBRO konstantno povećava i kupcima budu dostupni svi artikli koji zadovoljavaju DOBRO cenu i DOBRO kvalitet.