Molimo sačekajte...

Traže se ljudi vredni divljenja
Opiši nam komšiju ili komšinicu koji se ističu po svojim vrlinama, koji su uvek spremni da priteknu u pomoć, koji nesebično čine tvoj komšiluk boljim mestom za život.

Želimo da svi čuju za ovakve ljude, jer oni neguju vrednosti na kojima može da se izgradi Srbija kakva i treba da bude!
NAPOMENA: Vreme za postavljanje prijava je isteklo
Prijavljene komšije
Nagrade
Televizor marke Samsung, model UE65AU7172UXXH
Konzola za igranje Sony PlayStation 5
Plaćeno putovanje i 4 noćenja za 2 porodice u hotel „Izvor“ u Aranđelovcu *
30 vaučera u iznosu od 5000,00 RSD za kupovinu u DIS marketima
Pravila konkursa
Na zvaničnom sajtu Organizatora, na delu namenjenom nagradnoj aktivaciji (https://www.dis.rs/prijavikomsiju), učesnicima će biti postavljen zadatak. Da bi mogli da pristupe ispunjavanju zadatka, potrebno je da se registruju na sajt. Kada uspešno obave registraciju, potrebno je da u polju namenjenom za to, napišu zanimljivu, kreativnu i inspirativnu priču o komšiji koji je uradio neko dobro delo ili koji često čini dela ili gestove vredne pohvale ili divljenja. Osvajači nagrada će biti komšije, odnosno osobe o kojima su učesnici napisali priču, osim u slučaju nagrade koja podrazumeva putovanje i plaćeni smeštaj za dve porodice (2 puta po 4 osobe) u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu, gde će dobitnici biti i učesnik i prijavljeni komšija. Od učesnika se očekuje da na što zanimljiviji način odgovore na postavljeni zadatak. Žiri će razmatrati sve odgovore koje ispunjavaju kriterijume i povremeno izdvajati delove iz nekih od poslatih radova i objavljivati ih na Instagram i Facebook stranicama Organizatora kako bi dodatno motivisali pratioce da se i oni priključe nagradnoj aktivaciji. Organizator zadržava puno pravo da sve odgovore ili bilo koji njihov deo, po sopstvenom izboru, objavi u Story ili Post sekciji svog Instagram i Facebook profila.

Fond nagrada deli se na dve kategorije. Nagrade prve kategorije, kojih ima ukupno 30 i o čijoj dodeli će odlučivati posetioci sajta davanjem glasova (simbol u obliku srca) za priče koje im se najviše dopadaju po kriterijumu kreativnosti i inspirativnosti. Trideset priča koje budu sakupile najveći broj glasova dobijaju nagradu prve kategorije.
*Ova nagrada se odnosi na prijavljenog komšiju, i na onoga ko ga je prijavio
Offcanvas bottom