Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
DIS je domaća kompanija koja preko 30 godina neguje i unapređuje odnos međusobnog uvažavanja, poštovanja i poverenja kada su u pitanju zaposleni.
Zbog toga što ulažemo u razvoj znanja i podržavamo svaku inicijativu koja ima za cilj unapređenje poslovanja, naš posao raste iz godine u godinu. Vremenom smo razvijali dobar timski duh i zdravu radnu sredinu u kojoj se naši zaposleni osećaju kao kod kuće.
Verujemo da svako od nas svojom sposobnošću doprinosi razvoju kompanije.
Zato se trudimo da permanentno unapređujemo uslove za rad, kreiramo radno okruženje koje stimuliše i motiviše, pratimo savremene trendove i ulažemo u savremenu opremu za rad i znanje naših zaposlenih.
Svi novozaposleni u našoj kompaniji prolaze kroz proces upoznavanja poslovanja uz mentorstvo, već zaposleni dobijaju priliku za napredak i razvoj karijere.
Osim toga, razvili smo program benefita za naše zaposlene kojim želimo dodatno da podstaknemo dolazak kvalitetnih kadrova, kao i da rad u našoj kompaniji učinimo još ugodnijim.
POPUST ZA KUPOVINU
Svim zaposlenima u našoj kompaniji obezbedili smo popust za kupovinu. Ovo je samo jedan od načina da vrednujemo zalaganje i trud, misleći na svakog od naših zaposlenih.
GODIŠNJI ODMOR
Našim zaposlenima obezbedili smo veći broj dana godišnjeg odmora. Zadovoljan i odmoran radnik je bolje fokusiran na rad, daje više i produktivniji je.
NAGRADE LOJALNOSTI
Nagrađujemo lojalnost i želimo da se zajedno radujemo iz godine u godinu. Namera nam je da očuvamo kvalitetne kadrove, kao i da rad u našoj kompaniji učinimo još ugodnijim za sve naše zaposlene.
OBUKE I EDUKACIJE
Želimo da naši zaposleni stalno napreduju kako bi celokupan sistem dobio dodatni kvalitet. Posebna pažnja posvećuje se obukama i stručnoj edukaciji, kao i putovanjima na kojima zaposleni razmenjuju iskustva.
ANGAŽOVANJE NA POLA RADNOG VREMENA
Omogućili smo praksu zasnivanja radnog odnosa na pola radnog vremena koja podrazumeva 20 sati rada nedeljno. Ovu mogućnost uveli smo prvenstveno zbog specifične situacije u kojoj su penzioneri i mladi ljudi – navršeni učenici srednjih škola i studenti.
PAKETIĆI ZA DECU ZAPOSLENIH
O ovome ne treba mnogo govoriti, deca su naše najveće bogatstvo i svako dete zaposlenog kod nas ostvaruje pravo na novogodišnji paketić.