Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
Dobavljači
Dobavljači
U cilju racionalizacije vremena svih nas, a u doba kada je izgubljeno vreme najskuplje, osmislili smo ovaj vid komunikacije kako bismo svima nama uštedeli resurse.
 
Uvek smo spremni da uspostavimo saradnju sa novim dobavljačima. Kao najveći domaći maloprodajni lanac mi pre svega vodimo brigu o najbrojnijoj populaciji, trudeći se da svojom cenovnom politikom njihovu kupovinu pretvorimo u zadovoljstvo i da na kraju dana, rezultat bude dobra kupovina.
Ukoliko imate robu i nameravate da je ponudite tržištu putem našeg sistema, ovo je pravo mesto za uspostavljanje prvog kontakta sa nama. Ako ste spremni da se pridružite stotinama partnera koji sa ponosom ističu da su dobavljači DIS-a, na pravom ste mestu.
 
Za sva pitanja vezana za proces aplikacije, pošaljite email na categorymanagement@dis.rs
Standardi i zahtevi
Obostrana pouzdanost i dogovor su načela kojim se od samog početka rukovodimo u poslovanju.
Kompanija DIS vrši odabir dobavljača na osnovu sledećih kriterijuma:
 
- Ispunjenost visokih standarda kvaliteta i sigurnosti
- Atraktivnost asortimana
- Pristupačnost cena u skladu sa ciljnom grupom potrošača DIS-a
- Pouzdanost u snabdevanju
- Likvidnost
- Učestalost marketinških aktivnosti
- Informatička opremljenost
- Dobavljač treba voditi računa o zaštiti životne sredine u kojoj obavlja svoju delatnost i osigurati usklađenost sa svim važećim zakonima i odredbama
Navedeni kriterijumi kompanije DIS propisuju minimalne standarde koje dobavljači moraju ispunjavati, i istih se pridržavati u poslovnoj praksi kako bi saradnja bila uspešna i dugotrajna.

Radi sigurnosti da dobavljač zaista ispunjava i primenjuje standarde i zahteve DIS-a, zadržavamo pravo redovnog proveravanja usklađenosti rada dobavljača sa istim. Nadamo se da ćete u DIS-u prepoznati snažnog partnera na putu ka ostvarenju Vaših poslovnih poduhvata.