Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite jezik
SRB / ENG
Odaberite jezik: SRB / ENG
14.01.2021.
USKORO IZBOR PRVE GENERACIJE „DIS VITEZOVA“
Naša kompanija 3 decenije neguje i unapređuje odnos međusobnog uvažavanja, poštovanja i poverenja ulažući u znanje, stručnost i uslove za rad naših zaposlenih.
Oduvek smo želeli da razvijemo dobar timski duh, zdravu konkurenciju i radnu sredinu u kojoj se naši zaposleni osećaju kao kod kuće, da permanentno unapređujemo uslove za rad, kreiramo radno okruženje koje stimuliše i motiviše, pratimo savremene trendove i ulažemo u savremenu opremu za rad i znanje naših zaposlenih.
Zbog toga smo krajem prošle godine u saradnji sa agencijom Key Solutions započeli talent program „DIS Vitezovi“ čiji je cilj da motiviše i stimuliše najveće talente naše kompanije. Naime, svi direktori sektora u našoj kompaniji odabrali su najbolje radnike i nominovali ih za ovaj program, a trenutno je u toku izbor najboljih talenata, koji će poneti titulu DIS Vitezova i na taj način steći mogućnost dodatnog unapređenja znanja u vidu obuka, kurseva i napredovanja u karijeri.
Uvereni smo da će program „DIS Vitezovi“ postati deo DIS tradicije i da ćemo zahvaljujući njemu u narednim godinama na još bolji način stvarati, razvijati i čuvati talente iz naše kuće.
 
Najčitanije
РАДНО ВРЕМЕ ТОКОМ УСКРШЊИХ ПРАЗНИКА
30.04.2021.
„Знање зна будућност 2021“
28.04.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U BELOJ CRKVI!
10.06.2021.