Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite jezik
SRB / ENG
Odaberite jezik: SRB / ENG
02.09.2019.
Upoznajte Dobrilu i Dobrivoja
Temelj jakog braka i porodice čine na prvom mestu ljubav i poštovanje, na drugom prijateljstvo i poverenje, a na trećem usklađenost i timski rad prilikom kupovine u DIS-u. Upoznajte Dobrilu i Dobrivoja Disića - naš super bračni par koji poseduje sve navedene stvari!
 
DOBRILA DISIĆ
Jednostavno drži baš sve pod kontrolom i brine o svemu. Mama Dobrili ne može da promakne ni najmanja sitnica kada je u pitanju dobra ponuda, akcijska kupovina ili proizvod na popustu. Najracionalnija je od svih ukućana (osim kada je u pitanju kozmetika) i najobaveštenija o svim stvarima koje se dešavaju u DIS-u. Na žalost njenog dragog, voli zdravu hranu i brine o ishrani svoje porodice kako bi super moći ukućana uvek bile na maksimalnom nivou. Naprosto, ona zna šta je sve potrebno njenoj kući i porodici... I još nešto! Broj stvari koje mama Dobrila može da radi istovremeno još uvek nije utvrđen.
 
DOBRIVOJE DISIĆ
Zanimaju ga velike kupovine i veliki zalogaji. Iako mu planiranje nikako nije jača strana, on je taj koji, navodno, donosi konačne odluke kada se i šta kupuje. Ovaj veliki domaćin slab je na ’mesce’ (kako ga on zove) u svakom obliku, sireve svih vrsta i, naravno, slatke zanimacije iz DIS-a. Ipak, kada preterano jede svoje omiljene namirnice, stomak mu ojača a moći oslabe. Zato, da bi Dobrivojeva snaga bila u skladu sa sintagmom „glava kuće“, mama Dobrila ga prati u svakom zalogaju... I kada to kažemo, ne mislimo da jede koliko i on.
Najčitanije
РАДНО ВРЕМЕ ТОКОМ УСКРШЊИХ ПРАЗНИКА
30.04.2021.
„Знање зна будућност 2021“
28.04.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U BELOJ CRKVI!
10.06.2021.