Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
22.08.2019.
UPOZNAJTE DOBRICU I DOBRIĆA
Članovi naše porodice Disić su nam se javili sa jednom opravdanom molbom. Kao pokretači nove, super energije u DIS-u koja će se osetiti preko mnogobrojnih akcija u mesecima pred nama, poželeli su i čak insistirali, da široj javnosti budu još bolje predstavljeni. Prvo se upoznajte sa najmlađima.

DOBRICA DISIĆ
Bilo je mnogo borbe oko njenog imena, ali je tata presekao. Dobrica voli i zna sve o specifičnim, egzotičnim proizvodima, kao što zna i da bistro i promišljeno odgovara roditeljima koji često ostaju bez reči na argumente ove pametnice. Slaba je na akcijske ponude i kozmetiku i tu se jako dobro slaže sa svojom mamom. Mladalačka energije Dobrice bukvalno može da pomera i okreće stvari kako hoće – sve kako bi ostvarila bržu, efikasniju, precizniju i teatralniju kupovinu. Živi od aplauza kasirki koje je obožavaju.

DOBRIĆ DISIĆ
Mali Dobrić je najmlađi član naše super porodice Disić što će reći da uvek ima potrebu da se dokazuje. U odnosu na sestru pogotovo. Njega, kao i sve najmlađe, uvek zanimaju slatkiši i tu je nenadmašan. Pored toga skuplja sve moguće sličice, igre i školski pribor jer sve navedeno obožava. Usled svoje brzopletosti, neretko ulazi u male probleme i nezgodne situacije, ali se iz njih i izvlači pre nego mama i sestra saznaju, uglavnom uz tihu tatinu pomoć. Biće nešto od njega.
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.