Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
10.06.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U BELOJ CRKVI!
Dragi potrošači, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo danas otvorili još jedan Super DIS market i to u centru Bele Crkve, na adresi 1. oktobra 57a.
Ponosni smo na naš 38. market u maloprodajnoj mreži, a 13. Super DIS formata, koji će stanovnicima Bele Crkve i okolnih mesta omogućiti još bolji doživljaj kupovine svakog dana.

Novootvoreni Super DIS odlikuje se veoma bogatim asortimanom od preko 5.000 odabranih domaćih i stranih artikala, modernim, funkcionalnim i prijatnim ambijentom koji se prostire na 240 m2, savremenim kasama i dobrom organizacijom prostora, kao i odvojenim parkingom za potrošače.

Pored toga, Super DIS u Beloj Crkvi zapošljava 15 ljudi koji će svakodnevno raditi na tome da i na krajnjem jugu Banata DIS pokaže zašto nosi ime najveće domaće trgovine.

Unapređena ponuda i usluga u potpunosti su prilagođeni savremenim potrebama naših potrošača koji su već prvog dana mogli da se uvere da ih u Super DIS-u zaista očekuje nešto posebno. 
Svaki 50. kupac koji je danas posetio belocrkvanski Super DIS dobio je gratis kupovinu, dok je za lepu, slavljeničku atmosferu bio zadužen DJ.

Takođe, na dan otvaranja kupci dobijaju specijalne HVALA čokolade koje su tu da obraduju sve, a najviše naše mališane. Potrošači koji danas izvrše kupovinu uz Našu karticu, karticu programa lojalnosti DIS marketa, biće u prilici da dobiju i specijalne majice, a tri potrošača koja su na dan otvaranja obavila najveću kupovinu biće darivana biciklima.
Najčitanije
Sjajne vesti za Beograđane!
30.06.2023.
NOVI SUPER DIS – RAJ ZA KUPOVINU NA VOŽDOVCU!
22.08.2023.
MAME NISTE SAME!
25.08.2023.