Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
31.03.2020.
Roba u vrednosti od 5 miliona dinara donirana privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.
Naša kompanija danas je donirala robu u vrednosti od 5 miliona dinara privremenoj bolnici na Sajmu pružajući dodatnu podršku naporima Vlade Republike Srbije i našem zdravstvenom sistemu u suzbijanju epidemije korona virusa.

Navedenom donacijom, želimo da u ovim teškim okolnostima, sa kojima se suočava čitava država, pomognemo i pružimo podršku zdravstvenim institucijama, medicinskom osoblju i pacijentima koji će raditi i boraviti u improvizovanoj bolnici na Beogradskom sajmu i time omogućimo još kvalitetniji način njenog funkcionisanja.

Podrška i pomoć svih onih koji su u mogućnosti da je pruže od ključne je važnosti u ovim trenucima. Zato ovom prilikom pozivamo i druge društveno odgovorne kompanije na isti gest, u skladu sa mogućnostima. Velike izazove sa kojima se sada suočavamo možemo savladati jedino uz solidarnost, humanost, zajedništvo celokupnog sistema i odgovorno ponašanje svakog pojedinca.

DIS u potpunosti poštuje najviše mere predostrožnosti i bezbednosti koje je propisala Vlada Republike Srbije nakon uvođenja vanrednog stanja. Svi zaposleni u našoj kompaniji, od ljudi koji rade u marketima, magacinima, transportu i na terenu, do zaposlenih u kancelarijama, pružaju svoj maksimum u novonastalim okolnostima, poštujući sve mere predostrožnosti i dajući sve od sebe kako bi kompanija funkcionisala neometano i kako bi bila na raspolaganju svom narodu u ovim kriznim momentima.
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.