Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
26.12.2019.
Rezultati ovogodišnjeg programa „Znanje zna budućnost“
Aktivno društveno odgovorno delovanje jedan je od imperativa naše kompanije već decenijama. U želji da pružimo još jaču podršku zajednici, ove godine smo sebi zadali poseban zadatak – kreiranje mehanizma pomoći namenjenog mladim ljudima koji kontinuirano ulažu u sopstveni razvoj i edukaciju. Sada, kada smo na izmaku kalendarske godine, slobodno možemo reći da će 2019. u DIS-u ostati upamćena upravo po tome.
U 2019. smo odlučili da čuvamo Srbiju podržavajući mlade ljude koji čuvaju njenu budućnost svojim znanjem, veštinama, kreativnošću, trudom i marljivošću. Započeli smo jedinstven program podrške obrazovanju mladih pod nazivom "Znanje zna budućnost" tokom kog smo donirali 10 000 000 dinara – za obrazovne institucije i organizacije širom Srbije izdvojili smo 5 000 000 dinara, dok je isti iznos usmeren ka deci zaposlenih u našoj kompaniji.
U periodu prijavljivanja institucija i organizacija za sredstva u okviru programa „Znanje zna budućnost“, koji je trajao od 18.04. do 01.06, pristigao nam je značajan broj izuzetno kvalitetnih projekata, nakon čega se pristupilo odabiru najboljih kandidata kao i realizaciji donacija. Istovremeno je vršena detaljna analiza prijavljene dece zaposlenih u kompaniji i njihovih potreba nakon čega smo deci sa najboljim rezultatima omogućili sve što im je potrebno za dalji razvitak.
Pred vama je spisak odabranih eksternih projekata:
•    Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju (Leskovac), projekat: 3D era mladih dizajnera - Opremanje naučnog kluba
•    KUD Obilić (Krnjevo), projekat: Nabavka folklorne nošnje i pozorišnih kostima
•    Ekonomsko-trgovinska škola Vuk Karadžić (Stara Pazova), projekat: Opremanje pametne učionice
•    Informacione tehnologije – Udruženje profesora Srbije (Kruševac), projekat: Priprema, organizacija i realizacija međunarodnog takmičenja iz informatičke i računarske pismenosti „Dabar“
•    FK Jedinstvo (Krnjevo), projekat: Nabavka opreme za pionire i petliće
•    OŠ Vuk Karadžić (Krnjevo), projekat: Ulaganje u izgradnju kombinovanog dečijeg objekta
•    OŠ Vojvoda Živojin Mišić (opština Mionica), projekat: Opremanje fiskulturne sale i nabavka sportskih rekvizita
•    OMŠ Vladimir Đorđević (Beograd), projekat: Finansiranje putovanja na Međunarodni festival harmonike u Italiji, FIF Castelfidardo 2019.
Posebnu pažnju u okviru programa „Znanje zna budućnost“ posvetili smo deci naših zaposlenih. Pored kupovine školske opreme, pomogli i kupovinom računara, tableta i laptopova, muzičkih instrumenata, sportske i folklorne opreme, deci DIS-a pomogli smo i stipendiranjem školovanja, studiranja, odnosno plaćanjem godišnjeg pohađanja škola jezika i muzike. Pored toga, određena deca podržana su finansijskim sredstvima i sredstvima namenjenim uređenju i opremanju prostora u kom uče za budućnost.

 
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.