Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
17.02.2021.
Predstavljena prva generacija „DIS Vitezova“
Povodom jubilarnog 30. rođendana, DIS predstavio prvu generaciju programa „DIS Vitezovi“, čijim pokretanjem kompanija nastoji da mlade, talentovane i vredne ljude podrži i motiviše za dalji razvoj karijere unutar DIS sistema.
 
Ulažući u znanje, stručnost i uslove za rad svojih zaposlenih, DIS pune tri decenije neguje i unapre­đuje odnos me­đusobnog uvažavanja, poštovanja i poverenja unutar kompanije. Razvijanje dobrog timskog duha, zdrave konkurencije i radne sredine čini da se zaposleni, koliko je to moguće, osećaju kao kod kuće i da permanentno unapre­đuju veštine na svom karijernom putu. Kreiranjem radnog okruženja koje stimuliše i motiviše, ulaganjem u savremenu opremu za rad, kao i znanje zaposlenih, DIS nastavlja da prati savremene trendove poslovanja iz godine u godinu, predstavljajući jednog od najtraženijih poslodavaca u oblasti retail-a u Srbiji.
 
Zbog toga je krajem prošle godine u saradnji sa agencijom Key Solutions započet program „DIS Vitezovi“ čiji je cilj da motiviše i stimuliše zaposlene koji se ističu svojim radom i posvećenošću. Naime, svi direktori DIS sektora su imali zadatak da nominuju po jednog najtalentovanijeg radnika za ovaj program, nakon čega su najbolji kandidati, tokom poslednjih nekoliko meseci interne selekcije, prolazili kroz veliki broj aktivnosti koje su podrazumevale rešavanje niza zadataka.
 
Nakon perioda odabira, koji nije bio nimalo lak, na svečanosti upriličenoj povodom 30. rođendana kompanije, svečano su proglašeni najboljih kandidati koji su poneli titulu „DIS Vitez“ i time postali prva generacija ovog programa.
 
Najčitanije
PAZI DA TE NE MIMOIĐE POPUST NA BERLINGER POSUĐE!
15.10.2021.
DODATNE POVOLJNOSTI U DIS-U ZA SVE ČLANOVE POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE!
27.09.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U BANATSKOM KARLOVCU!
22.09.2021.