Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite jezik
SRB / ENG
Odaberite jezik: SRB / ENG
06.11.2020.
POČINJE VELIKI DIS-OV PROGRAM LOJALNOSTI NAŠA KARTICA
Dragi potrošači,

Sa izuzetnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da 06.11.2020. počinje DIS-ov program lojalnosti NAŠA KARTICA!

Vaše dugogodišnje poverenje koje nas podstiče da iz godine u godinu razvijamo svoje poslovanje, širimo mrežu naših marketa i unapređujemo ponudu i uslugu, inspirisalo nas je da pokrenemo program lojalnosti NAŠA KARTICA namenjen upravo vama.


U želji da vam kupovinu u DIS marketima učinimo još prijatnijom i isplativijom, kao i da nagradimo vašu vernost, kreirali smo poseban program uz pomoć kog ćete moći da kupite još više u najvećoj domaćoj trgovini.

Postanite deo naše porodice, skupljajte šljive prilikom svake kupovine i iskoristite mnogobrojne specijalne ponude i pogodnosti koje smo vam pripremili u okviru programa lojalnosti.

KAKO NAŠA KARTICA MOŽE POSTATI VAŠA?

Popunjavanjem pristupnice u nekom od naših marketa moći ćete da na licu mesta dobijete karticu koja će momentalno biti aktivirana i sprema za upotrebu. Takođe, pristupnicu programu lojalnosti NAŠA KARTICA možete popuniti i putem portala www.nasakartica.rs ili mobilne aplikacije.

KAKO SKUPLJATE I KORISTITE ŠLJIVE?

Svaki vaš račun u DIS-u od najmanje 300 dinara donosi vam 3 šljive ukoliko prilikom kupovine na kasi pokažete karticu lojalnosti i naglasite da na vaš račun šljive budu dodate. Svakih narednih 100 dinara sa istog računa vam donosi po još jednu šljivu.

Kada želite da svoj račun platite uz pomoć skupljenih šljiva, potrebno je samo da o tome obavestite kasira, priložite karticu ili bar-kod iz aplikacije. Vrednost jedne šljive prilikom plaćanja je 1 dinar, a minimalan prag za trošenje je 300 skupljenih šljiva na kartici.

BONUS ŠLJIVE

U DIS marketu ćete pronaći brojne proizvode prilikom čije kupovine ćete biti u prilici da skupite i veliki broj bonus šljiva. Ovi proizvodi će biti vidljivo istaknuti i posebno označeni u našim marketima.

Pored toga, kao članovi našeg programa lojalnosti stičete pravo na dodatne popuste na brojne artikle u DIS marketima. Specijalnu ponudu u okviru programa lojalnosti Naša kartica možete videti na sajtu www.nasakartica.rs, mobilnoj aplikaciji, kao i u Naša kartica lifletu koji će vam biti dostupan u svakom DIS marketu.

Za dodatne informacije posetite www.nasakartica.rs gde vas očekuje detaljan opis mehanizma, načina na koji proveravate stanje šljiva na vašem računu, dodatne pogodnosti i napomene.

NAŠA KARTICA – SKUPIĆEŠ VIŠE
Korisnički servis
+381 11 4010 005

 
Najčitanije
ОДАБРАНИ ПОБЕДНИЧКИ ПРОЈЕКТИ „ЗНАЊЕ ЗНА БУДУЋНОСТ 2021“
06.08.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U GAJU!
22.07.2021.
DANI FUDBALA U DIS MARKETIMA!
07.07.2021.