Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite jezik
SRB / ENG
Odaberite jezik: SRB / ENG
15.08.2019.
Odabrani projekti u okviru DIS-ovog programa podrške obrazovanju mladih "Znanje zna budućnost"
Period obrade pristiglih eksternih prijava dostavljenih u okviru programa podrške obrazovanju mladih „Znanje zna budućnost“, koji je trajao od 18.04. do 01.06. ove godine, je završen. Svi pristigli projekti obrazovnih institucija, udruženja i organizacija detaljno su pregledani i evaluirani od strane predstavnika kompanije DIS.

Mila Ćurčin, direktorka marketinga kompanije, zahvaljuje se svima koji su se prijavili i naglašava da je zadatak komisije bio izuzetno težak zbog velikog broja prijavljenih kvalitetnih i zanimljivih projekata. Podsetila je da je za realizaciju projekata DIS izdvojio 5 000 000 dinara. Iznosi koje kompanija donira u pojedinim slučajevima pokrivaju ukupan navedeni trošak za realizaciju projekta, u drugim njegov deo.

Odabrani projekti:

Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju (Leskovac), projekat: 3D era mladih dizajnera - Opremanje naučnog kluba
KUD Obilić (Krnjevo), projekat: Nabavka folklorne nošnje i pozorišnih kostima
Ekonomsko-trgovinska škola Vuk Karadžić (Stara Pazova), projekat: Opremanje pametne učionice
Informacione tehnologije – Udruženje profesora Srbije (Kruševac), projekat: Priprema, organizacija i realizacija međunarodnog takmičenja iz informatičke i računarske pismenosti „Dabar“
FK Jedinstvo (Krnjevo), projekat: Nabavka opreme za pionire i petliće
OŠ Vuk Karadžić (Krnjevo), projekat: Ulaganje u izgradnju kombinovanog dečijeg objekta
OŠ Vojvoda Živojin Mišić (opština Mionica), projekat: Opremanje fiskulturne sale i nabavka sportskih rekvizita
OMŠ Vladimir Đorđević (Beograd), projekat: Finansiranje putovanja na Međunarodni festival harmonike u Italiji, FIF Castelfidardo 2019.

Sve navedene ustanove i udruženja biće direktno kontaktirane od strane nadležnih službi kompanije DIS, a isplate odobrenih novčanih sredstava izvršene zaključno sa 30.09.2019. godine.

Tokom perioda izbora eksternih projekata, nezavisna komisija kompanije DIS istovremeno je izvršila i evaluaciju i odabir prijava najuspešnije dece zaposlenih u kompaniji, za koje je takođe izdvojen fond od 5 miliona dinara. Rezultati ovog dela programa podrške „Znanje zna budućnost“ objavljeni su putem internih kanala komunikacije.
 
Najčitanije
РАДНО ВРЕМЕ ТОКОМ УСКРШЊИХ ПРАЗНИКА
30.04.2021.
„Знање зна будућност 2021“
28.04.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U BELOJ CRKVI!
10.06.2021.