Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
22.08.2023.
NOVI SUPER DIS – RAJ ZA KUPOVINU NA VOŽDOVCU!
Drage komšije,

sa radošću vas pozivamo da se pridružite velikom slavlju povodom otvaranja još jednog sjajnog SUPER DIS marketa 24. avgusta na adresi Janisa Janulisa 8a, tik uz Šumice, na Voždovcu.

Ovaj vaš novi SUPER DIS, koji blista u modernom dizajnu na ivici ovog šumovitog voždovačkog parka i koji se prostire na čak 391 m², nova je epizoda u nizu naših beogradskih avantura koje stvaramo upravo prema vašim željama i očekivanjima.
U svetlu naše domaće kuhinje i duše Balkana, spremili smo vam nesvakidašnji izbor pretežno domaćih i regionalnih proizvoda, sa cenama koje su kakve i treba da budu! I da, tu su i posebni gosti iz sveta, fantastični uvozni artikli, oni koji zaslužuju da budu deo naše DIS priče. A to nije sve! Naša čuvena robna marka DOBRO broji više od 700 proizvoda koji spajaju super kvalitet sa uvek dobrom cenom.

Vaša podrška nam je svetionik u ovoj pustolovini, i svaki dan ćemo raditi sa još više elana kako bismo zaslužili vaše poverenje. Tu smo da vam pružimo brzu i kvalitetnu uslugu sa osmehom, a naš asortiman raste brže nego kvasac u vašem omiljenom hlebu naše DIS pekare. Svakodnevno pratimo vaše želje i kreiramo akcije koje su po vašoj meri.

Ne zaboravite Beograđani, sada je svet DIS-a na samo jedan klik od vas jer sve što ste zaboravili da kupite, možete lako naručiti putem Glovo i Wolt aplikacije.

Ovaj novi SUPER DIS biće vam na raspolaganju od 7 ujutro pa sve do 22 časa.

Neka svaki dan bude nova priča koju pišemo zajedno, svaki trenutak neka bude DIS trenutak!

DIS - KAKO I TREBA DA BUDE.
Najčitanije
Sjajne vesti za Beograđane!
30.06.2023.
NOVI SUPER DIS – RAJ ZA KUPOVINU NA VOŽDOVCU!
22.08.2023.
MAME NISTE SAME!
25.08.2023.