Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
25.12.2020.
Novi DIS u Požegi
Dragi potrošači, sa velikom radošću vas obaveštavamo da smo danas, 25.12.2020. godine otvorili još jedan SUPER DIS market, ovoga puta u Požegi. Adresa novog SUPER DIS marketa je Knjaza Miloša 21 i ovo je 37. market u širokoj mreži naših maloprodajnih objekata. Otvaranjem marketa u Požegi završavamo širenje maloprodajne mreže za ovu godinu, ali već sledeće godine nastavljamo gde smo stali i stižemo još bliže do naših vernih potrošača.
Sa površinom od preko 600 kvadratnih metara od čega je 390 m² prodajnog prostora namenjenog potrošačima, 22 zaposlena i 3 kase, novi SUPER DIS market obezbediće svakom potrošaču maksimalni užitak tokom svakodnevne kupovine. Stanovnici Požege dobili su novo mesto kupovine na kome ih svakoga dana čeka vrhunska usluga, bogata ponuda i super cene.
Kao i u svim našim marketima, i u ovom će potrošači imati raznovrstan i bogat izbor od skoro 5000 artikala, od čega je preko 20% proizvoda na akciji, sveže meso sa domaćih farmi i skoro 12% proizvoda naše čuvene robne marke Dobro. Ponosni smo što naš novootvoreni market ni po čemu ne zaostaje za modernim trgovinama širom sveta i nameravamo da i ubuduće pratimo moderne trendove trgovine, istovremeno održavajući sjajan odnos sa domaćim dobavljačima.
 
Na samom otvaranju, kao i uvek, svaki 50. kupac dobio je GRATIS kupovinu. S obzirom na to da nam je zdravlje zaposlenih i potrošača najbitnije, napominjemo da su u našem novom marketu ispoštovane sve mere Vlade Republike Srbije, obezbeđena dezinfekciona sredstva, postavljene dezo barijere i zaštitni paneli na kasama.
 
Uprkos brojnim izazovima, srećni smo što smo ostvarili planove koji se tiču širenja naše maloprodajne mreže i što smo stanovnicima Požege i okoline otvorili SUPER DIS kako bi sa njima bili svaki dan zajedno.
 
Pazite na sebe i druge, vodite računa o zdravlju, radujte se predostojećim praznicima i dočekajte ih u najužem krugu, sa onima koje najviše volite!
Vaš DIS.
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.
OTVOREN PRVI SUPER DIS U BEOGRADU!
29.09.2022.