Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
16.12.2020.
NOVI DIS U ARILJU
Dragi potrošači, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo danas, 16.12.2020. godine otvorili novi SUPER DIS market u Arilju, na adresi Stevana Čolovića 3.

Market u Arilju je 36. u širokoj mreži naših marketa, a 5. DIS koji smo otvorili u ovoj godini punoj izazova.
 
SUPER DIS u Arilju, prostire se na preko 460 m², zapošljava 22 radnika, ima 4 kase i prostran parking namenjen potrošačima. Naš novi market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom svakom potrošaču pruža potpuno novi doživljaj kupovine. Svaki kupac će moći da uživa i u širokoj i raznovrsnoj ponudi – skoro 5.000 artikala po zaista sjajnim cenama. Vrhunska usluga, bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso i riba, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti potrebe svakog potrošača.
 
Potrošači su na otvaranju uživali u brojnim degustacijama i promocijama, prijatnom ambijentu našeg novog marketa, tradicionalnoj GRATIS kupovini za svakog 50. kupca, kao i sjajnoj atmosferi i muzici za koju je bio zadužen DJ.  
 
Bitno je napomenuti da su i u novom marketu ispoštovane sve mere Vlade Republike Srbije, koje se tiču zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih, pa su tako postavljene dezo barijere, zaštitni paneli na kasama i dezinfekciona sredstva kako bi vaša kupovina bila u potpunosti bezbedna i prijatna.
 
Kraj kalendarske godine je izuzetno važan za svaku, pa tako i našu kompaniju i zbog toga smo naročito ponosni na naš novootvoreni market. Naime, uprkos svim poteškoćama koje je 2020. godina nosila sa sobom uspeli smo da održimo našu predviđenu liniju razvoja, otvorimo nove markete i započnemo velike i važne projekte, koji će doprineti našem društvu i privredi u celini.
 
Želimo vam da u miru i blagostanju provedete praznike koji su pred nama, a mi ćemo se potruditi da vas obradujemo skorim otvaranjem novih marketa, još bogatijom ponudom i još povoljnijim cenama.
 
Vaš DIS.
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.
OTVOREN PRVI SUPER DIS U BEOGRADU!
29.09.2022.