Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
02.10.2020.
НОВИ ДИС У АЛЕКСИНЦУ
Драги потрошачи,
Данас, у петак 2. октобра смо отворили нови ДИС маркет у центру Алексинца, на адреси Душана Тривунца 36. Ово је 34. у широкој мрежи наших маркета, чиме настављамо са ширењем своје малопродајне мреже пружајући могућност становницима још једног града у Србији да уживају у разноврсној понуди производа по приступачним ценама.
Дан отварања маркета обележило је велико интересовање бројних купаца и наша традиционална акција приликом које је сваки 50. купац добио ГРАТИС куповину. За забаву је био задужен ДиЏеј, док су наши посетиоци били у прилици да уживају у дегустацијама и промоцијама које смо припремили. 
Нови продајни објекат се простире на 450 м², запошљава 20 радника и има 4 касе. Одликује га пространи модеран амбијент подређен потребама потрошача, избор квалитетних производа, велика понуда свежег меса, воћа и поврћа и врхунска услуга.
Разноврсном понудом артикала, пријатним и модерним уређењем маркета настављамо да пратимо трендове у малопродаји и изнова унапређујемо услугу за све потрошаче. Алексиначки маркет се налази на атрактивној локацији у самом центру града и поседује сопствени паркинг доступан потрошачима.
Нема сумње да ће ДИС у Алексинцу представљати право освежење за град поред Јужне Мораве када је у питању побољшање понуде маркета и да ће веома брзо постати први избор великог броја становника овог града.
Настављамо да поштујемо и спроводимо мере Владе Републике Србије које се тичу заштите здравља потрошача и запослених. Као и у свим нашим објектима, и у новом маркету су постављене дезо баријере, заштитни панели, средства за дезинфекцију, која потрошачи могу наћи на касама и све остало што ће њихову куповину учинити у потпуности безбедном и пријатном.
Радно време маркета je сваког дана од 07 до 22 часа.
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.
OTVOREN PRVI SUPER DIS U BEOGRADU!
29.09.2022.