Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
24.09.2021.
Luka Raco nam je otkrio zašto je u disu
Zašto verujete da je DIS pravo mesto za kupovinu?
Više faktora me je opredelilo da svoju kupovinu obavljam u DIS-u. Pre svega činjenica da je domaći market sa najširim asortimanom domaćih proizvoda. Zatim naravno i kvalitet u drugim segmentima, kao što su usluga, briga o kupcu, širok izbor svih artikala, a i činjenica da ne gubim vreme tražeći parking dosta pomaže.
Kao kupcu, šta Vam je najbitnije prilikom kupovine - cena, kvalitet, usluga, ponuda ili nešto specifično?
Moram priznati da sam baš zahtevan, u smislu da mi je sve bitno. Naravno da kvalitet proizvoda stavljam na prvo mesto, ali želim istovremeno da moja kupovina bude „pametna“ i povoljna. Takođe, ljubaznost i ta neka naša domaća srdačnost mi veoma prija, a to sam sve našao u DIS-u. I da ne zaboravim, slobodan PARKING.
 • Da li volite da spremate hranu i da li eksperimentišete sa ukusima?
Više volim da asistiram u kuhinji, pa da na taj način polako učim neka nova jela. Kod kuće se donekle hranim jednolično, dok na putovanjima uvek otkrijem neko novo jelo i onda eksperimentišem sa receptima. Naravno uvek sam taj koji asistira jer još nisam dovoljno vešt u kuhinji, ali polako ima vremena.
DIS je prošle godine započeo sa programom lojalnosti Naša kartica koja potrošačima prilikom kupovine omogućava veliki broj dodatnih povoljnosti. Da li koristite pogodnosti Naše kartice i koje proizvode najčešće kupujete u DIS-u?
Da, koristim je. Najčešće se na mom meniju nađe neka dobra pasta i ostali sastojci za dobar sos. Uglavnom kada mi ponude da budem član nekog programa lojalnosti sam u žurbi i nemam vremena za ispunjavanje. Međutim, baš je ljubazna kasirka odigrala presudnu ulogu da postanem član Naša kartica programa lojalnosti, objasnivši mi da mu se pristupa za manje od minut, a da su benefiti koje nosi sa sobom višestruki.
Kakvi su Vaši utisci sa snimanja reklame i da li Vam se dopada cela kampanja?
Profesionalno i prijatno, a u isto vreme i veoma zabavno. Sve u svemu jedna velika i kvalitetna kampanja, sa odlicnom ekipom, kako ispred, tako i iza kamere.
Najčitanije
Sjajne vesti za Beograđane!
30.06.2023.
NOVI SUPER DIS – RAJ ZA KUPOVINU NA VOŽDOVCU!
22.08.2023.
MAME NISTE SAME!
25.08.2023.