Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
13.06.2019.
Dodela nagrada najboljim radnicima
Svečano proglašenje i dodela nagrada za izuzetan učinak i vredan rad, kada su u pitanju naši zaposleni, upriličeni su danas u kompaniji DIS.
U izuzetno lepoj atmosferi, generalni direktor DIS-a Ivan Šuleić i direktorka sektora ljudskih resursa Katarina Stojčić uručili su nagrade Svetlani Vujičić (najbolji kasir / Sektor maloprodaje), Vladanu Radosavljeviću (najbolji vozač / Sektor logistike), Dejanu Đuriću (najbolji magacioner / Sektor logistike) i Ivanu Ristiću (najbolji magacioner odvajač / Sektor logistike).
Kompanija DIS je svoje najbolje radnike nagradila letovanjem u Grčkoj i džeparcem u iznosu od 40.000 dinara.
Ovom prilikom su vodeći predstavnici kompanije izrazili zahvalnost Svetlani, Vladanu, Dejanu i Ivanu na izvanrednom učinku u proteklom periodu i poželeli im lep i prijatan odmor ovog leta.
Nagrada za najbolje radnike uvedena je u želji da se svi zaposleni dodatno motivišu na način koji prikazuje da se u našoj DIS porodici zaista vrednuje i ceni uloženi trud. Ovim priznanjima želimo da pokažemo da će rad pojedinaca, koji svoje znanje i vreme bezrezervno ulažu svakog dana radeći za DIS, uvek biti primećen i nagrađen.
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.