Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite jezik
SRB / ENG
Odaberite jezik: SRB / ENG
19.11.2020.
DOBRO PROIZVODI PONOSNI NOSIOCI ŽIGA „ČUVARKUĆA“
Pančevo, 19.11.2020 – Generalni direktor naše kompanije Ivan Šuleić i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, sastali su se danas u našem marketu u Pančevu kako bi svečano postavili žig „Čuvarkuća“ na 5 Dobro proizvoda i na taj način ozvaničili saradnju najvećeg domaćeg trgovinskog lanca i najznačajnije privredne organizacije u našoj zemlji u okviru projekta PKS-a „Stvarano u Srbiji“.  

Gospodin Šuleić se tom prilikom zahvalio PKS-u i naveo da mu je izuzetna čast što je kompanija koju predvodi postala deo platforme koja se odlikuje vrednostima i načelima koje DIS zastupa decenijama.

„Proizvodi naše robne marke Dobro dobili su žig ’Čuvarkuća’ i na taj način postali deo sjajne inicijative ’Stvarano u Srbiji’. Kao kompanija koja od svog nastanka čuva i promoviše domaće proizvode i proizvođače, dajemo punu podršku ovom projektu. Zato u našim marketima, potrošačima je dostupno preko 90 artikala drugih proizvođača koji imaju žig ’Čuvarkuća’. Oznaka kvaliteta „Čuvarkuća“ nam nesumnjivo dokazuje, da nije sve što dolazi iz inostranstva najbolje, da imamo šta da ponudimo svetu i naglašava da ukoliko ne poštujemo i ne čuvamo kvalitetne domaće proizvode, niko drugi ih neće čuvati umesto nas.“

Prvih 5 proizvoda robne marke Dobro koji su dobili žig „Čuvarkuća“ nakon što su prošli strogu proveru i analizu tehničke komisije i saveta su Dobro dugotrajno mleko 2,8%, Dobro jogurt 2,8%, Dobro srpski sir 900 g, Dobro jabuka sok i Dobro slatki keks koji će u budućnosti na našim rafovima biti specijalno obeleženi znakom koji potvrđuje njihovo domaće poreklo i najviši kvalitet.

Projekat „Stvarano u Srbiji“ pokrenut je od strane PKS-a kako bi se strateškim marketinškim pristupom i aktivnostima, koji se zasnivaju na činjenicama i stručnim postulatima, omogućila promocija, uvela standardizacija i pružila snažna podrška najboljim domaćim proizvođačima i proizvodima, a žig „Čuvarkuća“ kreiran je kao svojevrsna potvrda porekla i kvaliteta proizvoda nastalih u Srbiji od sirovina iz naše zemlje.

Još jednom želimo da se zahvalimo Privrednoj komori Srbije na ukazanom poverenju, kao i da istaknemo zadovoljstvo zbog toga što smo postali deo jedne platforme koja se odlikuje vrednostima i načelima u koje naša kompanija veruje i koje čuva od samog nastanka.

Pozivamo vas da se i vi pridružite ovoj sjajnoj inicijativi i kupovinom proizvoda sa oznakom „Čuvarkuća“ date dodatni podstrek našim najkvalitetnijim proizvođačima i celokupnoj privredi naše zemlje.

Vaš DIS.
Najčitanije
ОДАБРАНИ ПОБЕДНИЧКИ ПРОЈЕКТИ „ЗНАЊЕ ЗНА БУДУЋНОСТ 2021“
06.08.2021.
SUPER DIS OD DANAS I U GAJU!
22.07.2021.
DANI FUDBALA U DIS MARKETIMA!
07.07.2021.