Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
05.11.2019.
DIS MARKET U LAZAREVCU U POTPUNO NOVOM RUHU!
U utorak 5. novembra 2019. godine, renovirani DIS market u Lazarevcu ponovo je otvorio vrata svojim kupcima. Nakon kratke pauze, tokom koje je u potpunosti preuređena i modernizovana infrastruktura objekta, market u ulici Dimitrija Tucovića bb je sve zainteresovane Lazarevčane dočekao u potpuno novom ruhu i lepšem ambijentu.
Svi stanovnici ove beogradske opštine imali su prilike da se upoznaju sa još bogatijom i kvalitetnijom ponudom domaćih i stranih proizvoda po pristupačnim cenama, kao i velikim brojem redovnih akcija i promotivnih ponuda. Pored toga kupcima je najavljeno da će tokom predstojećeg perioda slava i praznika biti organizovane specijalne akcije koje će potrošačima omogućiti još bolju kupovinu.
Na dan otvaranja marketa pripremili smo niz zanimljivih dešavanja za kupce. Tako je pored tradicionalne akcije tokom koje svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu, bilo organizovano i celodnevno roštiljanje na kojem su svi posetioci marketa mogli uživati u gratis pljeskavicama.
Otvaranje renoviranog i modernizovanog marketa predstavlja bitan korak ka još jednom važnom projektu koji će kompanija DIS uskoro realizovati u Lazarevcu. Naime, gradnja novog DIS centra ušla je u drugu, završnu fazu nakon koje se, početkom naredne godine, očekuje njegovo otvaranje.


 
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.