Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
29.11.2019.
DIS - najbolje iz Srbije u 2019!
U okviru akcije „Najbolje iz Srbije“ koju tradicionalno 14. put organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, naša kompanija je u svojoj kategoriji osvojila ovo prestižno priznanje, priznanje koje se godinama unazad smatra merilom uspeha u tržišnoj utakmici.
Ove godine je nominovano oko 270 brendova, što je najveći broj od nastanka akcije 2004. godine. U izboru je učestvovao veliki broj privrednika, brendova i kompanija koji, na svoj način, doprinose razvoju i unapređenju privrede naše zemlje u kategorijama izvoza, proizvodnje i očuvanja tradicije.
Pored plakete, naša kompanija je dobila i pravo korišćenja znaka „Najbolje iz Srbije“ u promotivnim kampanjama, kao i kontinuiranu promociju. Kriterijumi za izbor najboljih su definisani posebnom metodologijom, a glasovi potrošača imali su najveći, odnosno presudan uticaj.
Ivan Šuleić, generalni direktor DIS-a, 27. novembra 2019 primio je nagradu ispred naše kompanije i tom prilikom se zahvalio svima koji su glasali za DIS koji će, kako je naveo, i u budućnosti pratiti misiju koja je započeta pre skoro tri decenije – očuvanje vrednosti, prilagođavanje željama potrošača i permanentno stremljenje ka mestu najboljeg.

 
Najčitanije
DIS je sada na Glovo-u!
16.09.2022.
SUPER DIS OD DANAS I U VELIKOM ORAŠJU!
22.07.2022.