DIS Market
DIS Market
DIS Market
DIS Market
DIS Market
DIS Market
DIS Market
DIS

Зашто смо успешни?

ДИС је највећи домаћи трговински ланац са 26 маркета и преко 420 франшизних партнера са разрађеном дистрибуцијом.
Све ово смо направили својим рукама, развијајући се полако, корак по корак.

Дакле, зашто смо успешни?

Прво што помислимо је да иза нашег успеха стоји ослањање на своје знање, мукотрпан рад и принцип да се држимо дате речи. Оно што је можда најважније, за све ово време нисмо мислили на себе, већ само на то да наш купац у ДИС објектима може да купи више него на другим местима. Знали смо да је то једини начин да останемо у послу са јаком конкуренцијом из земље и иностранства. Али то није све.

ДИС је породична фирма, са дугом традицијом у трговини. Пре више од 20 година, основали смо ДИС, а нисмо знали шта нас чека. Имали смо само себе, оно што смо до тада научили и мислили смо да можемо да успемо. Све што нисмо умели да урадимо, учили смо уз пут, на сопственим грешкама. За све ово време, били смо начисто са тим да нема успеха преко ноћи, нема магичних трикова нити пречица на путу ка успеху. На несигурном тржишту бурних 90-их и прве деценије XXI века, наш посао смо градили полако, на здравим основама.

Ако баш морамо у једној реченици да објаснимо шта је формула нашег успеха, то је онда чињеница да смо се увек, без обзира на околности, држали дате речи. У послу, брзо смо се уверили, то пуно значи. И што је још важније, држање дате речи, на жалост, није толико често данас у Србији. Нас су ускоро по томе почели да препознају. То је један од разлога зашто ДИС ужива велико поверење међу својим добављачима, купцима и пословним партнерима. Онако како се договоримо, тако мора да буде.

DIS DIS

Све ово је наравно важно због једне ствари, а то је наш однос према купцима. Наиме, све што ми радимо, има само један циљ: да имамо што ниже цене, како би наши купци могли да купе више. Сваки наш пословни потез, сваки преговор са добављачима, са представницима медија, све има за циљ да нашим купцима пружимо што више. Отуда и један од наших слогана: „Купићеш више". То је ДИС.

© 1991-2019 ДИС д.о.о. Сва права задржана | Услови коришћења