DIS

Upoznajte DIS

Kao potencijalni dobavljač, jedna od najvažnijih stvari koju možete uraditi jeste da saznate kako DIS funkcioniše. Bilo da ste novi na našem tržištu ili marljivo gradite svoju poziciju godinama, nudimo vam nekoliko načina da nas upoznate i bolje razumete našu politiku poslovanja koja našim kupcima omogućuje da za isti novac kupe više.

DIS dobavljaci • Pročitajte DIS u brojkama i saznajte više o našim prodajnim formatima i kapacitetima
Ovo je veoma važno jer razumevanje informacija na ovom sajtu će vam pomoći da svoju ponudu prilagodite i uštedite vreme.

• Posetite najbliži DIS market
Osetite ambijent u našim marketima. Posebno ako ste zainteresovani da postanete naš lokalni dobavljač, ove informacije mogu biti od velike vrednosti. Pronađite DIS market u vašoj blizini.

• Uporedite svoj proizvod ili uslugu sa postojećim
Pogledajte ponudu u vašoj kategoriji, uporedite cene i ponuđeni kvalitet proizvoda. Procenite objektivno da li vaša ponuda može biti bolja od onoga što je već izloženo na našim policama.

• Proverite da li ste razumeli potrebe naših kupaca
Kada biramo nove proizvode za ulistavanje, mi biramo proizvode koje će naši kupci želeti. Procenite da li će vaši proizvodi zadovoljiti potrebe i pružiti veću vrednost za naše kupce.

© Copyright 1991-2019 DIS d.o.o. Sva prava zadržana | Uslovi korišćenja