Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
NAŠA MIRKA U NAŠEM DIS-U!
• Zašto verujete da je DIS pravo mesto za kupovinu?

Zbog prirode posla mog supruga dosta vremena tokom godine provedemo u inostranstvu i najviše se uželimo domaće kuhinje i proizvoda, a kako u DIS-u imamo najširi izbor raznovrsnih artikala iz Srbije najčešće u njemu obavljamo kupovinu. Takođe, smatram da je to jedan od način da čuvamo domaće, kako vrednosti, tako i proizvođače.

• Koliko Vam je, kao mami, bitno da prilikom kupovine sve potrebne stvari pronađete na jednom mestu i koliko specijalne ponude namenjene upravo mamama i trudnicama, olakšavaju kupovinu?

Kada imate malu decu postaje vam važnije nego inače da sve pronađete na jednom mestu, jednostavno nemate vremena da obilazite četiri različite prodavnice kako biste uzeli sve neophodno. Naravno, tu su i specijalne ponude od programa lojalnosti Naša kartica koje mi dodatno olakšavaju kupovinu, jer i pre nego što uđem u market već znam šta ću da kupim, ali se taj spisak nekako uvek proširi.

• Da li volite kada Vam ponuda baš po Vašoj meri stigne putem Viber poruke?

Da, jer informacije i ponude koje dobijam od Naše kartice putem Viber aplikacije mi služe kao podsetnik i pre svega mi štede vreme prilikom kupovine. Tako da, kada odem u DIS, tačno znam šta mi je potrebno i ne dešava mi se da zaboravim neki proizvod.

• Kakvi su Vaši utisci sa snimanja reklame i da li Vam se dopada cela kampanja?

Utisci su zaista sjajni, cela ekipa koja je radila na reklami počevši od ekipe iza kamere, preko aktera i statista svi su bili veoma profesionalni, a u isto vreme i opušteni, tako da je snimanje proteklo u sjajnoj atmosferi. Sama kampanja mi se veoma dopada, jer se zaista na jedan normalan i iskren način obraćamo publici i svako od nas ističe ono što mu se najviše dopada u DIS-u.
Nazad
Pogledaj još
Plovidba Dunavom kroz istoriju naše zemlje
Kategorija: Putovanja
Vežbanje tokom zime
Kategorija: Dobri saveti