Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
Intervju sa Daliborom Stankovićem direktorom marketa u Aleksincu
Danas vam u okviru kampanje I JA SAM U DIS-u predstavljamo kolegu Dalibora Stankovića, direktora marketa u Aleksincu.

1. Da li za vas predstavlja izazov da uskladite ravnotežu između poslovnog i privatnog života?

Obzirom da posao kojim se bavim iziskuje maksimalnu posvećenost, sigurno da predstavlja izazov. Ova grana industrije je nešto što na dnevnom nivou doživljava promene i od nas zahteva proaktivan pristup, tako da se posao definitivno umeša u polje privatnog života. Ima svojih poteškoća, međutim uspevam da pronađem balans.

2. U čemu nalazite motivaciju i inspiraciju za konstantno unapređivanje obima i kvaliteta ponude u DIS marketima?
Mislim da je samomotivacija jako bitan faktor uspeha u svakom aspektu života i poslovanja. Ujedno i veština pojedinca da istraje u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Ono što vidim kao spoljnu motivaciju su ljudi sa kojima sarađujem na dnevnom nivou. Verujem da smo na istom zadatku, sa istim ciljem i tu pronalazim neophodnu kreativnost kako bi podigli nivo poslovanja i uvideli potrebe naših potrošača.

3.    Na koji način pobeđujete stresne situacije? Šta vas umiri kada je to potrebno?

Ranije je to bilo vezano za trening, fizičku aktivnost kako bi se stvorio imunitet na stres i tu prirodnu emotivnu reakciju sa kojim se susrećemo. Danas mi u većoj meri pomažu kratkotrajna putovanja po našoj zemlji, vreme provedeno sa najbližima i podrška koju dobijam od njih.

4. Da li razmišljate o poslu nakon radnog vremena i da li vam se ideje i rešenja javljaju i nakon 17h?

Moram da priznam da se to dešava stalno i teško je isključiti se potpuno van radnog vremena. Prirodno je da se ideje javljaju kada smo sami sa sobom i obično tad isplivaju dobra rešenja.

5. Da se ne bavite ovim poslom, čime biste se bavili?

Verujem da bih se svakako na neki način vezao za B2C prodaju, jer smatram da čovek dosta može da razvije sebe u komunikaciji i saradnji sa različitim tipovima ljudi. Psihologija prodaje je nešto što mi je jako zanimljivo tako da bih možda radio na istraživanju iste.
Nazad
Pogledaj još
Plovidba Dunavom kroz istoriju naše zemlje
Kategorija: Putovanja
Vežbanje tokom zime
Kategorija: Dobri saveti