Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
Vežbanje tokom zime
Svi se slažemo da nam tokom zimskih dana manjka fizičke aktivnosti, što se na kraju završi sa viškom kilograma. Kako biste to sprečili, dajemo vam par saveta kako da se motivišete da vežbate tokom zime.
Izađite na svež vazduh
Možda je izazov izaći na hladnoću i vežbati, ali je to definitivno napor koji se isplati. Vežbanje zimi doprineće da vam se mišići zagreju i ojačaju, a vi ćete se osećati mnogo energičnije i snažnije nego pre vežbanja. Naravno, pre izlaska potrebno je dobro se utopliti.
Motivišite se tako što ćete pratiti fitnes influensere
Društvene mreže su prepune aktivnih ljudi koji dele svoj napredak i vežbanje. Održavajte vaše zdravlje tako što ćete vežbati zajedno sa influenserima.
Vežbajte kod kuće sami
Kada napolju pada kiša ili sneg, nema razloga da ne vežbate kod kuće. Najbolji način vežbe kod kuće je uz vašu omiljenu muziku. Verujte nam, osećaćete se mnogo bolje posle treninga.
Ostanite fit
Neka vas kratki zimski dani ne ograničavaju i sprečavaju da vežbate. Pravilna ishrana, vežbanje i šetnja po „zubatom“ suncu kad god vam se pruži prilika će vam pomoći da i u zimskim danima budete fit.
Nazad
Pogledaj još
Plovidba Dunavom kroz istoriju naše zemlje
Kategorija: Putovanja
Vežbanje tokom zime
Kategorija: Dobri saveti