Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
Jesenje spremanje
Veliko jesenje spremanje podrazumeva i veliko čišćenje kuće, koje, ukoliko se držite nekoliko dobrih saveta može biti mnogo lakše i efikasnije.
Dok čistite kuću, opremu i sredstva za čišćenje nosite sa sobom. To će vam pomoći da izbegnete nepotrebno gubljenje vremena jer ćete uvek znati gde ste ostavili krpu ili sredstvo. Za ovu potrebu najbolji su majstorski opasači koji nisu skupi.
Uvek čistite od plafona ka podu. Na ovaj način nećete prenositi prašinu i mrvice na prostor koji ste već očistili, a na kraju će vam omogućiti da sve što je palo na pod lako počistite jednim usisavanjem.
Isplanirajte čišćenje pre nego što se bacite na posao. Svaku sobu podelite na segmente za čišćenje i isplanirajte kojim redom ćete ići. Bilo bi dobro da prvo krenete sa najprljavijim delom sobe kako biste sprečili bespotrebno prljanje čistijih delova.
Mašina za pranje sudova može se koristiti i za pranje drugih stvari osim tanjira, čaša, kašika, noževa... Iskoristite ovaj praktičan uređaj za pranje staklenih i plastičnih polica iz frižidera, baštenski alat, posude za sapun, cediljke za odlaganje posuđa, kao i sam pribor za čišćenje.
 
Nazad
Pogledaj još
Plovidba Dunavom kroz istoriju naše zemlje
Kategorija: Putovanja
Vežbanje tokom zime
Kategorija: Dobri saveti