DIS prodavnice

Naši marketi

DIS marketi DIS marketi nastajali su polako, jedan po jedan, u gradovima Srbije koji, u prvi mah, nisu bili zanimljivi velikim trgovinskim lancima. Podizali smo ih uglavnom u mestima gde građani imaju manju kupovnu moć od onih koji žive u velikim centrima. Naša politika planskog, umerenog razvoja bazira se na tome da mi svakom gradu, gde otvaramo market, prilazimo studiozno i krajnje odgovorno. Počevši od lokacije, koja mora biti takva da istinski pogoduje građanima, pa do uređenja i ponude u objektima, sve je prilagođeno baš za sredinu u kojoj se nalazi naš market. Obučavamo zaposlene da razumeju kompanijsku filozofiju potpunog fokusa na potrošača, uočavamo specifične potrebe ljudi i tome se prilagođavamo. Svaki DIS market mora da bude istinski deo zajednice u kojoj se nalazi, jer u protivnom, on neće biti uspešan. U ovom poslu, uspeha nema preko noći i mi to znamo.

Kruna DIS marketa jesu naše cene, jer to je nešto na šta smo ponosni i na čemu stalno radimo. Naš kupac mora da dobije najpovoljnije uslove na tržištu i mi od toga ne odustajemo, sve je podređeno tome.

Od 2006. godine do danas, otvorili smo 25 marketa, ukupne površine 85.325 m2, lociranih od Niša na jugu, do Novog Sada na severu zemlje.

DIS marketi DIS marketi DIS market oznacava naše tipske objekte u vecim gradovima Srbije. Ovi objekti su standardnih površina od 2.000 i 4.000 m2, sem marketa u Beogradu koji zauzima 20.000 m2. Kvadratura i unutrašnja organizacija je projektovana u skladu sa potrebama lokalnog tržišta. Nakon otvaranja prvog DIS marketa u Smederevu 2006. godine usledili su, jedno za drugim, otvaranja marketa u Velikoj Plani i Kruševcu tokom 2007, Jagodini, Mladenovcu i Lazarevcu 2008, Smederevskoj Palanci, Pancevu, Kragujevcu i Beogradu 2010, Novom Sadu 2012, Nišu, Požarevcu, Kraljevu i Vršcu 2013, Čačku, Mirijevu, Zrenjaninu i Japanskoj 2015. Novom Sadu i Novoj Pazovi i BorČi 2016. Novim Banovcima i Inđiji 2017. godine. DIS marketi DIS partner - franšizni objekti DIS partner predstavlja oznaku kojom su obeležene trgovinske radnje u sistemu franšize. Iako tipski nisu usaglašene zajednička im je saradnja sa našim sistemom, što ih čini izuzetno konkurentnim u sredinama u kojima posluju. Ovih objekata trenutno ima više od 420, sa tendencijom daljeg rasta. Raspoređeni su na celoj teritoriji Srbije, dodatno učvršćujući našu poziciju najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. DIS marketi DIS dućan Krnjevo DIS dućan je naš maloprodajni objekat u Krnjevu. Površinom od 250 m2 on u potpunosti zadovoljava visoke standarde koje postavlja naša kompanija pri izboru lokacije i odabiru ponude. Takođe je osnova na kojoj će se razvijati svi budući objekti ovog formata. Uz to nalazi se u mestu odakle je naša kompanija krenula da se razvija. To čini da ovaj objekat zauzima posebno mesto u našem sistemu i u našim srcima.

© Copyright 1991-2018 DIS d.o.o. Sva prava zadržana | Uslovi korišćenja