DIS logistika

DIS logistika - kičma naše kompanije na raspolaganju vama

DIS logistika Ono što se ne vidi na prvi pogled u DIS marketima jeste snažan logistički sistem koji podržava kompletan naš posao. Žuti kamioni EURO 5 standarda sa našim logotipom već su postali prepoznatljivi prizor na srpskim putevima. Oni svaki dan opslužuju razvijenu mrežu naših marketa i franšiznih partnera, a čitav sistem funkcioniše sa vrlo visokim nivoom efikasnosti i učinka.

Usluge naše kompletne logistike sada su na raspolaganju i vama
DIS logistika Flota od 67 najmodernijih kamiona marke IVECO naslanja se na moderni distributivni centar u Krnjevu sa skladišnim prostorom veličine 15.000 m2. Ovaj prostor opslužuje 120 zaposlenih, a podeljen je na 5 skladišta od kojih je jedno hladnjača za čuvanje robe u specijalnom režimu. U sastavu distributivnog centra nalazi se i benzinska pumpa, napravljena isključivo za naše potrebe. Ceo sistem funkcioniše uigrano i precizno, kao sat.

DIStributivni centar

DIS logistika Ukoliko vam je za vaš biznis potrebna logistička podrška na koju se uvek možete osloniti, fleksibilna i prilagodljiva specifičnostima vašeg poslovanja, pozovite nas. Nije uopšte važno jesmo li ranije sarađivali, da li imate potrebu samo za logističkom podrškom ili želite robu da prodajete u našem sistemu. Mi smo otvoreni za saradnju i posao. Može se ispostaviti da smo upravo mi najbolja opcija za vas.

© Copyright 1991-2019 DIS d.o.o. Sva prava zadržana | Uslovi korišćenja